Сеялка обработва до 1000 дка на ден (ВИДЕО)

0

Сеялка, която може да обработва до 1000 декара на ден, трактор с намален с 10% разход за гориво и нови култиватори представи “Тайтън Машинъри България” по време на своите демонстрации на селскостопанска техника в цялата страна в края на април.  Начало на демонстрациите даде изпълнителният директор Диляна Иванова, а стотици фермери видяха в действие най-новите машини на българския пазар.

Новата сеялка Optima TF maxi е с висока производителност и прецизност при отглеждането на редови култури. С работния си захват 12 м / от 8 до 16 реда /, междуредово разстояние 70,75,80 см и вместимост на бункера за торове 4 000 l, сеялката предлага уникална производителност. До 1000 декара на ден могат да бъдат засети, в резултат на което значително се намаляват експлотационните разходите на трактора. Сеялката е оборудвана с E-drive. С Е-drive, всяка изсяваща секция се задвижва индивидуално чрез електрически мотор.

Сеялката Vaderstad Tempo поставя нов стандарт в сеитбата на окопни култури при висока скорост. С Tempo засяването може да бъде извършено с висока скорост, като това не влияе на прецизността и точността. Резултатът е уникална комбинация от равномерни посеви и изключителен капацитет.

Новите серии комбайни и трактори Case – Case IH предлага различни роторни зърнокомбайни с цел да задоволи нуждите на различни по големина земеделски стопанства. Работната линия на комбайните Axial Flow е съставена само от няколко задвижващи компонента за намаляване броя на износващите части и значително удължаване на интервалите за обслужване и сервизиране. Комбайните на Case IH са лидери в индустрията и  притежават най-голяма отчистваща площ, най-иновативни системи за задвижване и най-богат избор на житни хедери и адаптери за царевица.

Новата серия трактори CASE IH Magnum са съоръжени с новата технология Efficient Power, която осигурява още по-висока мощност и производителност и в същото време предоставя още повече удобства за оператора и изключително икономична работа, като разхода на гориво е намален с 10 %. За да отговорят на Tier4 A стандартите през 2011 г. новите трактори Magnum използват технологията Селективна каталитична редукция (SCR) за максимално добро представяне при възможно най-ниски текущи разходи.

С новите шест модела с мощности от 65 до 113 к.с. Farmall А серията, Case IH предлага по-голяма гъвкавост и по-богат избор в този мощностен диапазон.Тракторите от серията Farmall A се отличават като икономични и ефективни трактори, с мощни и гъвкави двигатели, компактна форма и отлична маневреност. В сърцето на Farmall серия А са модерни, три и четири цилиндрови FPT двигатели с турбокомпресор, оборудвани със система за рециркулация на отработените газове, отговарящи на настоящите стандарти за вредни емисии.

Техните характеристики включват бързо покачване на въртящия момент, което означава по-малко смени на предавките, по-висока ефективност, плюс нисък разход на гориво. Просторни кабини с удобен и лесен достъп, предлагат изключителен комфорт за оператора чрез групиране на важни уреди за управление в дясната част на кабината.

Тайтън Машинъри България” АД предлага и системи за прецизно земеделие, тъй като е представител на навигационното оборудване с марка AFS, специално разработено за машините CASE. Компанията разполага и с оборудване с марка Trimble подходящо за машини всякакъв вид машини. Тези технологии позволяват на фермерите да намалят своите оперативни разходи като същевременно подобряват продуктивността на машината било то трактор или комбайн.

Използването на навигационно оборудване дава възможност на операторите да работят по-дълго време фокусирайки се повече върху прикачният инвентар. Клиента може да избира между три вида сигнал с различна корекция а именно Egnos с точност 20см., OmniStar с точност 10-12см и разбира се RTK с точност до 2.5 см. Важното тук е че колкото е по-точен сигналът толкова по-бързо се изпращам инвестицията.

Споделете.

Коментирайте

Close