Вкуси България със SlowTours.bg

76 екипа на ЕВН ще дежурят по празниците

0

Общо 76 екипа на ЕВН ще дежурят през почивните дни по време на Великденските празници. Те ще бъдат в готовност да реагират при необходимост за възстановяване на електрозахранването. Дружеството е осигурило хора и техника, които ще предприемат всички мерки за отстраняване на евентуални повреди през почивните дни на територията на Югоизточна България.

Денонощно на разположение са и диспечерските центрове на ЕВН за управление на мрежата, в които се извършва постоянен контрол на съоръжения от електроразпределителната мрежа. С непрекъснат режим на работа е и денонощният телефонен център на компанията. В него клиентите могат да получат информация, както и да подадат сигнал за липса на захранване.

По време на почивните дни в началото на май ЕВН ще извършва редовен отчет на електромерите в Югоизточна България по редовния месечен график. По този начин няма да настъпят промени в установените срокове за отчитане на консумираната електроенергия.

По празниците ЕВН спира плановите ремонтни дейности по съоръженията. Ще има и  дежурни касови салони в “Български пощи” на 2 и 4 май 2013 г.

Споделете.

Коментирайте

Close