InVigor_Promo

Автосалон за фермери отваря на изложението “Агра 2015”

0

Автомобилен салон за фермери е една от новостите на Международната селскостопанска изложба „Агра 2015“, която ще се проведе от 4 до 8 март в Международен панаир Пловдив. Посетителите ще видят автомобили с висока проходимост и по-голямо място за товари, както и нови модели джипове. Наред с това имат възможност да спечелят атрактивни награди.

Фейслифтът на „Ауди Q3“ идва в Пловдив с обновен външен вид, увеличена мощност и намален разход на гориво. Той бе представен през януари тази година на салона в Детройт, САЩ, а в Германия се продава от февруари. Елегантният джип е включен в експозицията на „Порше интер ауто“, заедно с версиите Q5 и Q7 и модела „Ауди А5-спортбек“.

Пикап от ново поколение представя „Агри-М“. „Исузу Д-макс“ е комфортен и бърз като джип, но с възможност да превозва по-големи товари, поясниха от компанията.

Специално пригоден за пчелари е пикапът „Стийд профешънал“ на „Литес моторс“. Той има оборудване за пренасяне на кошери и други приспособления за специфични дейности. Българският автомобилен производител демонстрира и базовия модел на пикапа – „Стийд 5“, който вози до 1100 килограма и минава през всякакви терени.

Посетителите ще видят лекия автомобил „Грейт Уол Волвекс С 30“ и джипа „Грейт Уол Н 6“. Специално за „Агра“ сме подготвили оферти за закупуване на изплащане без първоначална вноска и бонуси, достигащи до 6000 лева, казаха изложителите.

Новият „Форд рейнджър“ е хитовият експонат на „Мото Пфое“. Той е тестван на трудни терени при екстремни температури и има разширено товарно пространство. Фирмата също предлага промоционални оферти.

Улеснение за фермерите е и първият в света електрически товарач, направен по иновативна германска технология, който показва „Агритоп“. Той се използват във ферми, конюшни, обори, складове за плодове и зеленчуци. Спестява близо 48% от разходите за енергия, тъй като работи с батерия.

Освен с новости от автомобилостроенето, посетителите на „Агра 2015“ ще се запознаят с иновации за земеделието, животновъдството, биопроизводството и други сектори на селското стопанство, представени от фирми от 24 държави.

Гостите имат възможност да получат и подарък, като попълнят анкетна карта за проучване на тяхното мнение за изложбата. Наградите, осигурени от Международен панаир Пловдив, са: мотофреза 1G-75, резачка McCulloch модел CS 340 и пръскачка CASE I 3W-3F. Имената на тримата печеливши ще бъдат обявени на 8 март.

Тогава приключва мегафорумът на агробизнеса, храните, виното и туризма, включващ 7 изложения: „Агра“, „Винария“ – за лозарство и винарство, „Фудтех“ – за храни и хранително-вкусовата индустрия, „БиоАгра“, „Апи България“ – за пчеларство, „Хорека Пловдив“ – за оборудване за хотели, ресторанти, кафетерии и търговски обекти, и „Вкусовете на Италия“. Билетът, даващ достъп до всички прояви, струва 3 лева, а за ученици, пенсионери инвалиди – 2 лева.

loading...
Споделете.

Коментирайте

Close