Вкуси България със SlowTours.bg

Консултантите от „С.Б.Агростратеджис” отвориха офис в Пловдив

0

Консултантската фирма „С.Б.Агростратеджис” откри своя първи регионален офис в Пловдив в присъствието на свои клиенти, бизнес партньори от страната и чужбина, представители на научните институти, представители на общинската и държавната власт. Компанията има амбициозни цели за своето устойчиво развитие и стремежът й е да удовлетвори потребностите на своите многобройни клиенти. Първа стъпка за това е откриването на офиса в Пловдив, който е стратегическо място за развитие.

Целта е фирмата да бъде по близо до своите клиенти от Пловдивска, Пазарджишка , Старозагорска, Хасковска и Бургаска област. По този начин фирмата желае да спести времето на своите клиенти, и да съкрати техните разходи. Пловдив е избран и за това, че е средище на различен тип земеделски фирми, производители и научни институти, занимаващи се със селско стопанство.

Желанието на управителя Светлана Боянова е нейните клиенти да се модернизират. „При нас представителите на агробизнеса ще могат да получат не само компетентна информация по мерките на Програмата за развитие на селските райони и помощ за подготовка на проекти, но и за директните плащания, за акциза, за данъчното облагане и т.н.“, коментира бившият заместник-министър. Идеята е клиентът да се подпомага дори и при реализирането на своята продукция на пазара.
С. Б. Агростратеджис
Главната цел е един завършен цикъл на пълна консултация, който досега не се е прилагал в България. Амбицията на Светлана Боянова е нейният екип да консултира не само фирмите и производителите от тези региони, но и общините, като им отправи директна покана за взаимно сътрудничество по множество проекти.

За реализирането на този проект от компанията ще разчитат на прецизно подбран млад и амбициозен екип, който Светлана Боянова представи на откриването. Екипът ще бъде активно подпомаган лично от нея и ще работи по нови правила и критерии, които Боянова изисква и налага в своята работа. Другата нейна цел чрез офиса в Пловдив е промяна на имиджа на консултанта, защото в последно време той е бил накърнен.

Събитието уважиха областният управител на Пловдив Здравко Димитров, почетният консул на Италия Джузепе Ди Франческо, деканът на Агрономическия факултет в Аграрния университет доц. Божин Божинов, официалният представител на веригата от болници и здравни системи „ACIBADEM“ д-р Гюрай Ходжев, известни земеделски производители и представители на бизнеса.

Петър Георгиев

Петър Георгиев

Петър Георгиев,
директор “Реклама” в Agronovinite.com

Споделете.

Коментирайте

Close