InVigor_Promo

Мобилно приложение на Trelleborg съветва за гумите

0

Trelleborg пусна ново мобилно приложение, което съветва фермерите за най-добрите гуми

Trelleborg увеличава броя на мобилните си приложения с новото Tire Book app, дигитална версия на Техническия каталог, вече достъпно и през мобилни телефони, базирани на iOS и Android. Това съобщи мениджърът “Ключови клиенти” на Trelleborg за България и Сърбия Явор Янчев.

Приложението, съществуващо за таблети с операционни ситеми iOS и Android, е достъпно на пет езика и позволява на клиентите да се възползват от техническите съвети на Trelleborg. Този инструмент съдържа всички подробности, необходими на професионалния фермер, за най-добрите в своя клас гуми и решения.

Интуитивното приложение съдържа гамите гуми Trelleborg за селскостопанско и агро-индустриално приложения, ремаркета, прикачен инвентар и дърводобив, включително и съвместимостта на гумите при различни приложения. Съдържа се информация за оптималните нива на работно налягане за всяка гума, съобразно спецификата на извършваната дейност, на максималната скорост и товароносимост и се предлагат практически съвети за поддръжката на гумите, тяхното съхранение и употреба.

Мобилното приложение за гуми е на пет езика и е достъпно за всички мобилни устройства

Роберто Ангелучи, мениджър “Дигиталнен маркетинг” в Trelleborg Wheel Systems, казва: “Модерното земеделие изисква професионалните фермери да имат достъп до най-съвременните мобилни инструменти и приложения. Ето защо, поставихме сериозен акцент върху инвестициите в мобилни приложения, включващи Dealer Locator, Load Calculator, aTtraction, Tire Efficiency и Tire iBrochure. Допълвайки нашето портфолио от мобилни приложения за аграрния сектор, взехме решение да разширим предлагането на приложението Tire Book app за всички потребители на мобилни телефони и таблети, работещи с iOS и Android.

“Ангажирани с разширяването на нашето продуктово портфолио, ние непрекъснато провеждаме множество изпитания с цел подобряване на ефективността и производителността на замеделските дейности посредством качествата на гумите. В резултат на това, техническата информация остарява бързо и изисква непрестанна актуализация”.

“Ето защо приложението TireBook app се обновява постоянно, гарантирайки най-актуална и точна техническа информация за най-добрите в своя клас гуми и решения. Това е жизнено важно не само за професионалните земеделци, но и за нашите партньори от оригинална окомплектовка в процеса на хомологиране, а също и за дистрибуторите на трактори и комбайни, когато фермерите желаят да изберат нашата марка гуми при конфигурирането на своите нови машини.”

Trelleborg е в процес на адаптиране на приложението и на други езици в добавка към петте, вече достъпни в мрежата. Приложението на Trelleborg Tire Book може да изтеглите оттук: www.trelleborg.com/wheelsystems/Technical-Information/Trelleborg-Tire-Book/

loading...
Споделете.

Коментирайте

Close