Търговско-промишлената камара – Пловдив организира българо-турски бизнес форум

0

Българо-турски бизнес форум организира Търговско-промишлената камара – Пловдив на 27 ноември, петък, от 14 часа в зала “Париж” на Новотел – Пловдив. Ще бъдат застъпени секторите храни, земеделски стоки, вино, строителни материали, машини за селското стопанство, машиностроене, металообработване, уточняват от Камарата, която е част от мрежата Enterprise Europe Network.

Фирмите, които желаят да се включат в Българо-турския бизнес форум, трябва да потвърдят интерес за участие в събитието като попълнят регистрационна форма и я изпратят на адрес [email protected]  не по-късно от 26.11.2015 г., 12:00 ч.

Програмата предвижда откриване на форума и приветствия от официалните лица, а от 14.20 до 15.20 ще бъдат направени презентации по темите “Бизнес климат и условия за инвестиции в България”, “Европейски програми – възможности за финансиране”, “Тракия икономическа зона”. След кафе паузата са предвидени двустранни бизнес срещи.

Събитието се организира под патронажа на Търговско-промишлената камара – Пловдив, част от Европейската мрежа за подпомагане на малките и средни предприятия EEN в сътрудничество с Търговско-промишлената камара в Текирдаг , Търговско-промишлената палата – Стара Загора и KOSGEB Одрин и Регионалните сдружения на общините от тракийските области както на България (РАО “Тракия”), така и на Турция (“Тракиякент”). 18 фирми от Турция ще участват в двустранните срещи.

Споделете.

Коментирайте

Close