Caryx

AgCelence фунгицидите на БАСФ – очаквайте повече!

0

Фунгициди от качествено нова генерация, за отличен контрол на болестите! И повече – подобрена физиология на растенията и устойчивост на стрес.

Очаквайте по-високи добиви и по-високи приходи!

– Отличен контрол на болести
– По-добра толерантност на стрес
– По-добро хранене чрез подобрена фотосинтеза
– Увеличена ефективност на производството

2017 „Добив Плюс“ с рентабилна растителна защита и AgCelence фунгицидите:

„Пиктор“ – 5% по-ниска цена в технология с други продукти на БАСФ в слънчоглед и/или рапица
„Диамант Макс“ -10% по-ниска цена до 1 май
„Алегро“ – 10% по-ниска цена до 1 май

„Диамант Макс“ е най-иновативният фунгицид от линията AgCelence, който в доза 120 мл/дка не само контролира болестите във всички житни култури, но е изключително рентабилно решение. „Диамант Макс“ е комбинация от най-новия стробилурин (F500) и най-силният триазол (епоксиконазол) срещу брашнеста мана, ръжди, септориози, фузариум, ринхоспориум и мрежести петна по ечемик, както и новопоявилата се болест дрешлера.

Фунгицидът е спечелил доверието на зърнопрoизводителите от Германия, Франция и Америка. „Диамант Макс“ повишава толерантността на стрес от високи температури, засушаване, пригори по зелените части на растенията, благоприятства баланса във водния режим на растенията, оптималното усвояване на азот и предпазва от преждевременно узряване.

„Диамант Макс“ – най-добрият е само един!

„Алегро“ осигурява пълен контрол на икономически важните болести в житните култури и AgCelence ефект срещу стресовите фактори на полето.

„Алегро“ – доказаният стробилурин от БАСФ!

„Пиктор“ – плюс 15% по-високи добиви, проверен и доказан в рапица и слънчоглед през последните 6 години в България. Безупречния контрол на болести и отлично действие срещу вредоносната склеротиния. При слънчоглед за контрол на болести в ранни фази препоръчителната доза на „Пиктор“ е 40 мл/дка.

В този момент освен контрола на болести, растенията получават подобрена устойчовост на стрес, визуално са по-жизнени, зелени и със засилена фотосинтеза. При рапица „Пиктор“ спомага за намалено разпукване на шушулките, съответно по-малко загуби преди и по време на жътва.

„Пиктор“ – премиум фунгицид в рапица и слънчоглед!

„Ретенго“ – изгодният мултикроп фунгицид на БАСФ за пролетници от концепцията AgCelence, осигурява по-високи добиви, по-високо качество и толерантност на стрес. „Ретенго“ е единственият регистриран фунгицид с физиологичен ефект в слъчноглед и царевица. „Ретенго“ – за моя личен успех в слънчоглед, царевица и бобови!

Споделете.

Коментирайте

Close