Вкуси България със SlowTours.bg

СД "Петко и Иван Драганови С-ие"

0

СД „Петко и Иван Драганови С-ие“

СД“ ПЕТКО И ИВАН ДРАГАНОВИ С-ИЕ“ е частна фирма основана през 1991 година като магазин и сервиз за селскостопанска техника. Фирмата изгради модерен търговско-сервизен център, намиращ се в  с. Крислово, обл. Пловдив, предлагащ пълна гама оригинални резервни части, масла и консумативи за целия експлоатационен живот на предлаганата земеделска техника.

Днес фирмата е официален вносител за България на италианските трактори ANTONIO CARRARO, китайските трактори FOTON и на корейските трактори KIOTI, както и на много от водещите европейски производители в областта на прикачния инвентар и производството на машини за оборудване на съвременни земеделски стопанства – ZANON, FLORIDA, VENTURA, FACMA, BARGAM, DELMORINO, SELVATICI, MM, GAMBERINIи други.

СД „ДРАГАНОВИ“ предлага на земеделските производители иновативни технологични решения и селскостопанска техника за всички видове земеделски операции. Целта на фирмата винаги е била удовлетвореността на клиентите. Сервизът на фирмата е един от най-добрите в областта. Складът за резервни части разполага с близо 8000 позиции, като постоянно се увеличават наличностите.

За своите клиенти СД „ДРАГАНОВИ“ предлага услуги като: транспорт, ремонт, измиване, боядисване, резервни части, гуми и масла за всички видове земеделска техника, която фирмата предлага.

СД „Петко и Иван Драганови С-ие“

ОФИС

гр. Пловдив , ул. Чорлу 14
тел. : 032 / 693-022
факс: 032 / 695-889
GSM 0888/332764
[email protected]

ОФИС, СЕРВИЗНА , СКЛАДОВА БАЗА И SHOWROOM

4 148 с. Крислово , обл. Пловдив
ул. Георги Димитров № 1 а
тел./ факс: 03124/2150
GSM: 0887 873474

Споделете.

Коментирайте

Close