Стари силози за зърно се превърнаха във викториански хотел за селски туризъм

0

Стари силози за зърно и нивите около тях се превърнаха във викториански хотел за селски туризъм. Създателите му са Джон и Джуди Стюарт, които след като 30 години работят като застрахователни брокери в Лас Вегас, решават да заменят досегашната си работа с по-спокойна.

Така те купуват 82 акра обработваема земя в окръг Ямхил, щата Орегон, върху които има къща и стари силози. Семейство Стюарт имат различни идеи какво да правят с имота, но фактът, че върху част от земята вече е била засадена черешова градина, показва посоката. Така бившите брокери създават Abbey Road Farm – едно от най-красивите места за отсядане в Орегон. Сбъдва се мечтата на Джон, който е прекарал детските си години в Англия и провинцията на други страни в Европа.
abbey-road-farm
Стоюрт не започват от нулата – предварително са извадили всички лицензи и разрешителни за бизнеса си, освен това използват съществуващите вече сгради. Запазват външния вид на силозите с металното им покритие, но централния го преобразуват в дневна и спалня. Другите два силоза стават стаи за гости на два етажа.

Партерът на къщата и външното пространство се оформя в луксозен център за събития, който събира до 200 души, а на горния етаж стаите са реновирани и обзаведени с всякакви удобства. Ако отвън Abbey Road Farm прилича на обикновен хотел за селски туризъм, привличащ любителите на простия живот, то вътре е обзаведен много луксозно – подовете са облицовани с мрамор, стените са реновирани, мебелите са старинни произведения на изкуството.
abbey-road-farm
В същото време в двора има малка ферма за кози – отглеждат ги Джон и Джуди Стюарт, като произвеждат собствено козе мляко, сирене, месо и други продукти. Върху 60 акра близо до черешовата градина двамата са засели трева за покритие на голф игрища, тъй като районът, в който живеят, е прочут с производството си на семена за тревни смеси.

Така изоставеният комплекс за съхранение на зърно става елегантен хотел за селски туризъм във викториански стил, който бързо се превръща в забележителност. Благодарение на Abbey Road Farm в окръг Ямхил се отварят нови възможности за туризъм – гостите идват тук за седмица и повече, наслаждават се на зеленината, на чистия въздух и на гледката с прекрасните лозя на Орегон.

Споделете.

Коментирайте

Close