InVigor_Promo

Курсове за бяло саламурено сирене, кашкавал и моцарела при майстор Мина Варджиева

0

Ако искате да се научите да правите истинско бяло сирене, кашкавал или моцарела в домашни условия, ако имате малка ферма за млечни животни, желаете да излезете “на светло” и да продавате на достойна цена продуктите си на фермерските пазари в страната, необходимо ви е бизнес обучение от майстор.

Включете се в Програма “Пендара”, която заедно с електронната медия Агроновините организира висококачествено и ефективно бизнес обучение, съдействие по регистрацията на производствения ви обект и преференциални условия за участие във фермерския пазар “Пендара” в София.

Мина Варджиева

Майстор Мина Варджиева (Сн. Ива Тончева/Дневник.БГ)

При инж. Мина Варджиева можете да посетите три различни майсторски курса:

Курс за ръчно месен кашкавал – Стара Загора, 24 август 2019 – http://bit.ly/2ZuhrMV
Курс за бяло саламурено сирене – Стара Загора, 25 август 2019 – http://bit.ly/2YescWN
Курс за моцарела – Стара Загора, 31 август 2019 – http://bit.ly/2Owp9EY

В обучението могат да се включат максимум двама участници и общо двама техни придружители.

Цената за всеки курс включва:

  • Обучение от майстор технолог
  • Водач
  • Един придружител безплатно
  • Фермерски обяд

Цената не включва:

  • Транспорт
  • Нощувка

За цени, преференции, бонуси и информация за следващи дати – последвайте горните линкове или телефонирайте на номер 0898471201.

Вижте и част от участието на Мина в предаването “На кафе” по Нова телевизия, което ще ви даде представа за нейните техники и умения.

Мина Варджиева е обучавала технолози в някои от най-успешните фермерски мандри, чиито продукти са хит на фермерските пазари. Тя е истинска енциклопедия на млякото и продуктите от него в най-чист, натурален вид. Завършила е технология на млякото и млечните продукти в Университета по хранителни технологии в Пловдив, дълги години е работила е в голямо предприятие от бранша.

Мина е енциклопедия на млякото и млечните продукти

Бяло саламурено сирене

Как се прави бяло саламурено сирене? Мина ще ви научи!

През 2001 г. майстор Мина Варджиева защитава търговска марка “Заралийски млечни продукти” и започва да работи самостоятелно. Има собствена малка ферма с животни близо до Стара Загора. Предстои да отвори и втора ферма в района на с. Жеравна. Мина е своеобразна енциклопедия на млякото и млечните продукти в най-чист, натурален вид.

В работата си тя не използва никакви добавки като калциев двухлорид и лимонена киселина, които увеличават рандемана, но и забележимо променят качеството на крайните продукти. И ако сиренето и кашкавала ви всеки път имат уникален вкус, не се тревожете, предупреждава Мина – характеристиките на млякото се менят според сезона, мястото за паша и породите на животните.

loading...
Споделете.

Коментирайте

Close