"Тайтън Машинъри" откри първия център за употребявани машини

0

“Тайтън Машинъри” откри първия у нас център за употребявани машини

Компанията “Тайтън Машинъри България” АД откри с водосвет за здраве и благоденствие първия в България център за употребявани машини. Той е изграден върху площ от 16 дка и се намира във врачанското село Борован – на около 40 км от Враца и на 70 км от Монтана.

Лентата на новия агроцентър прерязаха Марио Лазаров, мениджър употребявана техника и техника под наем в “Тайтън Машинъри“, и кметът на община Борован Десислава Тодорова.

“Тайтън Машинъри” допринася много за развитието на общината, осигурява нови работни места. На територията ѝ се намира Професионалната гимназия по транспорт, чиито възпитаници ще могат да трупат знания и умения в новосъздадения агроцентър”, подчерта кметът на Борован.

Агроцентърът представлява сервизна база и шоурум за употребявана агротехника от различни марки. Разполага с търговска, складова и сервизна част, както и терен за тест драйв.

Земеделските производители могат да бъдат сигурни, че ще закупят техника с гарантирано качество, независимо от марката., тя е сервизирана и сертифицирана от “Тайтън Машинъри”, подчерта Марио Лазаров. В агроцентъра всеки клиент ще може да тества лично машината, която го интересува, както и да получи информация какви са възможностите за закупуването ѝ.

В агроцентъра може и да се наемат употребявани машини

“Не всеки земеделски производител може да си позволи чисто нова техника. Мисля, че ефектът от центъра ще е положителен, защото освен да бъде закупена, техниката може да бъде и наета”, коментира Румяна Ангелова, земеделски производител от гр. Бяла Слатина.

“Това е стратегически ход, който може да доведе само до по-добри резултати в земеделието”, заяви Йовко Радков от с. Алтимир, дългогодишен клиент на “Тайтън Машинъри”.

В деня на откриването гостите се възползваха от специалните ценови оферти, както и от консултациите за условията и начините на финансиране при покупка на машините. В томбола бяха разиграни умалени модели на топ продуктите на компанията – трактори Case IH.

Споделете.

Коментирайте

Close