Вкуси България със SlowTours.bg

11 предимства на градинските акумулаторни пръскачки

2

Ефективна, удобна и лека. Така може да се характеризира модерната градинска акумулаторна пръскачка. През последните години този тип пръскачки масово се използват от земеделци и фермери, защото доказаха своите предимства и качества.

С акумулаторната пръскачка се работи лесно

С тях се работи изключително лесно. Могат да бъдат използвани за обработване на всякакви площи, както по големина, така и с различен релеф.

Акумулаторната пръскачка се захранва с акумулатор

Градинските акумулаторни пръскачки се захранват с акумулатор на батерии и това ги прави изключително ефективни. С едно зареждане на батерията на практика те могат да бъда използвани цял ден.

С акумулаторната пръскачка могат да работят хора на всякаква възраст

Акумулаторната пръскачка не изисква никакви усилия при боравенето с нея и затова може да се използва от хора на всякаква възраст с различно ниво на физически възможности. Това я прави уникална и на практика многофункционална.

Акумулаторната пръскачка обработва всякакви насаждения

Тя може да обработва както насаждения със зеленчуци, така и трайни култури като лозя, малини, къпини и боровинки. Използва се успешно за пръскане и на различни овошки като череши, вишни, круши и ябълки.

Акумулаторната пръскачка покрива на 100% насажденията

Акумулаторните пръскачки образуват много фина мъгла по време на пръскането, което позволява обекта да бъде покрит на 100%. Това спестява препарат и намалява времето за обработка на растенията. С акумулаторната пръскачка Вие ще сте в състояние за сравнително кратък срок от време да обработите значителни площи без особено напрежение. Това прави зеленчукопроизводството и отглеждането на плодове и лозя много ефективно и високопродуктивно.

Акумулаторната пръскачка не гние и не корозира

Акумулаторните пръскачки са произведени само от висококачествени материали, които не гният е не корозират. Те могат да се използват с години без да променят високото си качество на работа.

Акумулаторната пръскачка е лека и с голям резервоар

Ниското тегло на самата градинска акумулаторна пръскачка, като и големия обем на резервоара правят уреда много подходящ за обработка на различни по големина земеделски площи. Това налага относително рядко зареждане на резервоара с концентрат, което пести време и ненужни усилия.
Градинска акумулаторна пръскачка
Модерният начин на земеделие налага използването на най-съвременна техника, която улеснява дейността на фермера и прави работата му високоефективна и доходна. Безспорно акумулаторната градинска пръскачка е част от тази модерна техника, която значително повишава културата на земеделие и прави дейността още по-лесна.

Акумулаторната пръскачка е ефективна срещу неприятелите

С акумулаторната пръскачка, лесно можете да решите проблемите с неприятелите на културните растения. Тя може да обработва площи срещу различни пълзящи и летящи вредители. Доброто разпръскване на хербицидите и пестицидите гарантират 100% унищожаването на вредителите и техните яйца и ларви.

Акумулаторната пръскачка е подходяща за малки и биостопанства

Ниското тегло и лесната употреба правят акумулаторната пръскачка удобна за дребните фермерски стопанство, които обработват малки площи и са се насочили към биоземеделието и производството на висококачествени плодове, зеленчуци и цветя. Вие ще можете да използвате тази пръскачка по всяко време на годината. Важно е да се отбележи, че резервоарът на пръскачката е изработен от материали, които не влизат в химични реакции с препаратите, с които се пръска и по този начин тяхното високо качество и ефективност се запазват.

Акумулаторната пръскачка може да се движи и на колела

При използването на акумулаторната пръскачка имате възможност много внимателно да обработвате третираните площи защото ви остава време да обръщате внимание на детайлите. Това е така, защото при работа с тази пръскачка страничните усилия са минимални. Не е задължително да я поставяте на гърба си. Акумулаторната пръскачка може да се движи по земята със специални колела и по този начин употребата и става още по-лесна.

Тя е предназначена за хора, които наистина ценят здравето си и не обичат да правят големи усилия. В същото време акумулаторните пръскачки са изключително ефективни и не правят компромис с ефикасното покриване на растенията с препарат.

Акумулаторната пръскачка е екологична

Акумулаторните пръскачки работят с двигател, който се задвижва с електричество от батерията. Това я прави екологично чиста. Тя не използва горива на основата на нефта и следователно не изпуска вредни газове, които обикновено много затрудняват работата на оператора. Това и дава допълнително предимство при боравенето с нея. Ако изберете акумулаторна пръскачка за обработка на вашата градина, наистина ще преоткриете удоволствието от работата си.

Споделете.

2 коментара

  1. Компютърджия Електричарски on

    Обичам технологиите, но според някои публикации, екологичните електрически автомобили Tesla, не са никак екологични заради разходите за производство на електроенергия и акумулатори…

    Уважавам поръчителя/автора на статията, клиент съм за другите им продукти, но не мисля че бих закупил от акумулаторните им пръскачки… От една страна заради цената, от друга – звучи ми като научна фантастика модела им с 3 х ААА батерии, който работи няколко колко ЧАСА с тях… Сигурно защото не прави мъгла, а мъглица с диаметър около 10 см….

Коментирайте

Close