Дженифър Анистън отглежда кокошки за яйца в Бел Еър

0

Актрисата Дженифър Анистън нашумя с ролята си в култовия сериал „Приятели“ и е добре познато име в цял Холивуд. Но голямата звезда на малкия екран има и други скрити таланти, сред които е фермерството и отглеждането на кокошки в имението й в Бел Еър.

Всичко започва, когато Дженифър и съпругът й Джъстин Теру решават да закупят луксозния имот на стойност 21 млн. долара. При един от огледите виждат, че в имението има кокошарник за пилета и кокошки. При сделката старите собственици обещават да се отърват от домашните птици преди нанасянето на кинодвойката, но тогава Джъстин Теру възкликва: „Шегувате ли се? Защо ще махате пилетата, та те са 50% от мотивите ни да купим този имот!“.

Така Дженифър Анистън и съпругът и винаги имат пресни яйца. Актрисата казва, че фермерският живот й е малко непознат и все още прави първи крачки, но пък за сметка на това има желание да се научи. На въпроса дали сега световноизвестната актриса ще се преориентира от Холивуд към фермерския живот, тя закачливо отговаря: “Чак да се грижа и да отглеждам селскостопански животни и птици не, но се старая да не ги уморя“.

Анистън и Теру

Дженифър Анистън и Джъстин Теру

Две от кокошките са подарък на звездното семейство и носят техните имена. Анистън и Теру, които се сгодиха през август 2012 г., признават, че не могат да измислят имена на всички пилета, защото са твърде много. В момента двамата отглеждат 17 кокошки в имението си в Бел Еър.

“Не се опитвам да им измисля имена, защото имаме твърде много. Но получихме две бебета като подарък на име Джъстин и Джен. Аз ги загубих в тълпата, защото всички са еднакви”, разказа актрисата. Анистън споделя, че е напреднала с фермерските си познания благодарение на предишните собственици, които подробно са й обяснили как да храни кокошките и да се грижи за тях. Явно и пилетата, като собственичката си, имат добър вкус, Анистън споделя, че нейните животни обичат да ядат паста!

Споделете.

Коментирайте

Close