BASF InVigor

Inteli AgroBook 2019 – всичко за плодовете и зеленчуците

0

На глобалните пазарни тенденции при плодовете и зеленчуците и възможностите България да се върне на световната карта с тяхното производство е посветено третото издание на Inteli AgroBook, резултат от усилията на професионалистите-анализатори от ИнтелиАгро.

Inteli AgroBook 2019 се отпечатва в ограничен тираж и ще бъде разпространяван единствено по време на InteliFresh 2019 – От градината до щанда на 22 февруари в хотел „Санкт Петербург“ в Пловдив, където форумът за реализация на плодове и зеленчуци ще събере производители, търговци от България и чужбина, както и доставчици на технологии и услуги в бранша. Участието в InteliFresh 2019 e с предварителна регистрация на www.agroevents.eu до 20 февруари. Агроновините е медиен партньор на форума.

InteliAgroBook

Изданието представя пълна картина развитието на отрасъла в България – производство, площи, износ и предизвикателства. Акцент в Inteli AgroBook 2019 е бизнес моделът на една сравнително непозната култура за България, но с огромен потенциал за продажби и доходност в световен мащаб – боровинките.

Представени  са и последните технологични достижения в селекцията на плодове и зеленчуци, които могат да разкрият нови атрактивни приложения и огромни пазари пред бранша. Засегната е и горещата тема за производителите в България – ролята, ефектите и бъдещето  на европейското субсидиране в сектор „плодове и зеленчуци“. Представен е и холандският опит в развитието на кръговото земеделие.

 

loading...
Споделете.

Коментирайте

Close