“Мегатрон” инвестира 2.5 млн. евро в ново представителство край Бургас

0

Нов търговско-сервизен комплекс на “Мегатрон” ще отвори врати край Бургас на 16 април. Той е разположен в Технологичния парк на гр. Българово и е 11-то представителство на компанията в страната. Комплексът е изграден върху парцел от 15 000 кв. м и включва 2000 кв. м разгъната застроена площ с шоурум, офиси, конферентна зала, голям склад за части и сервиз, оборудван по най-високите световни технологични стандарти. Представителството започва работа с 15 служители, като броят на работните места ще достигне 25. В новия търговско-сервизен център на “Мегатрон” са инвестирани над 2.5 млн. евро.

Мегатрон Българово

В новия търговско-сервизен център на “Мегатрон” са инвестирани над 2.5 млн. евро

„Обещахме да бъдем близо до вас, нашите клиенти, и спазваме обещанието си с откриването на поредното ни представителство в гр. Българово. В новия търговско-сервизен комплекс клиентите ни ще получават всички необходими продукти и услуги на едно място. Това е голямо удобство за тях и два пъти по-голяма отговорност за нас като компания, която предоставя качествено обслужване на най-високо ниво.

Затова освен в база и оборудване, “Мегатрон” непрекъснато инвестира в обучения на екипа от търговски и сервизни специалисти, което се превръща в истинското ни конкурентно предимство на пазара“, каза Ифтах Шахам, изпълнителен директор на компанията.

“Мегатрон” е с 21-годишна история, фирма лидер в продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на земеделска, строителна, горска, голф и градинска техника. Компанията е официален представител в България на водещи световни производители, като John Deere, KUHN, Doosan Infracore Construction Equipment, Bobcat, с годишен оборот от 68 милиона евро за 2018 г. Разполага с 11 представителства в София, Плевен, Русе, Добрич, Търговище, Силистра, Пловдив, Стара Загора, Ямбол, Монтана, Българово и над 220 служители в цялата страна.

Споделете.

Коментирайте

Close