Новата “Мис Плеймет 2019” ще се посвети на земеделието и ще гледа пшеница

0

Новата “Мис Плеймет 2019” Михаела Тодорова е привлечена от земеделието и планира в най-скоро време да се заеме с отглеждане на пшеница и други зърнени култури. Възнамерява да наглежда нивите и е готова дори да подкара комбайна.

Михаела е от Казанлък, а семейството й от години се занимава със земеделски бизнес. “Татко има много ниви. Искам да се занимавам със земеделие. Скоро започвам да отглеждам пшеница и други зърнени култури. В момента се уча. Ще започна да ходя да следя реколтата. Обикаляла съм по нивите като малка. Не ми е чуждо това. А и няма аз да я събирам.

Мис Плеймет 2019 Михаела Тодорова

Михаела Тодорова. Сн. Instagram

Ако се наложи, ще подкарам комбайна”, казва плеймейтката в интервю за bgdnes.bg. 21-годишната блондинка обeщaвa, чe щe пoĸaзвa ĸaĸ пoлaгa зeмeдeлcĸи тpyд в Инcтaгpaм ĸaнaлa cи, зa дa бъдe личeн пpимep зa тoвa ĸaĸ млaдитe xopa тpябвa дa paбoтят и дa нe ce cpaмyвaт oт ycилиятa cи.

В някои страни конкурсите за красота са метод за популяризиране на селското стопанство сред младите хора, а победителките в тях става емисари на земеделието. Така през 2014 г. форматът “Мис Уганда” постави акцент върху уменията на красавиците да пасат овце и да доят крави. С това печели симпатиите на журито 23-годишната Леа Калангука, която показа най-голяма сръчност в животновъдните дейности.

loading...
Споделете.

Коментирайте

Close