“Пиктор” – доказани  +15% средно по-високи добиви

0

Можете ли да постигнете по-високи добиви в слънчогледопроизводството? Получавате ли максимума от слънчогледа във вашите полета? БАСФ ви предлага “Пиктор” – доказани  +15% средно по-високи добиви и по-високо маслено съдържание, независимо от условията на полето. “Пиктор” e премиум фунгицид с гарантирана възвръщаемост на цената на продукта и печалба, единственият SDHI и стробилурин, за най-добър контрол на склеротиния и сиво гниене.

Пиктор

Често на полето симптомите на болестите се бъркат с изсъхване и прегаряне на листата, в следствие на високите температури. Основната разлика обаче е в загубата на добив. Само за пример средното намаление на добива от болести варира от -25% при фомата до -60% от склеротинията.

Превенцията и приложението на “Пиктор”, освен че пази от болести, подобрява физиологията и увеличава добива и рентабилността!

“Пиктор” е безспорен лидер в контрола на вредоносните болести. Той се справя успешно с  фома, фомопсис, алтернария и най-вече със склеротиния и сиво гниене. Склеротинията е болест, която се наблюдава при сухи условия, които сa честно срещани в страната през последните години. Сивото гниене от своя страна е болест на по-влажното време, придружено с умерена температура. Независимо от условията и нападението от патогени, “Пиктор” е продукт, който осигурява отлично ниво на защита.

Споделете.

Коментирайте

Close