Търговци на плодове и зеленчуци търсят българска продукция и партньори

0

Търговци на плодове и зеленчуци от страната и Европа идват на “InteliFresh 2020” в търсене на българска продукция и контакти с партньори. Агроновините е медиен партньор на бизнес форума.

В зоната за B2B срещи представители на швейцарската компания “Bardini+Keller” AG ще могат да се срещнат с наши производители, за да да обсъдят изискванията и възможностите за сделки и дългосрочни партньорства. На 31 януари в “Интер Експо Център” в София “InteliFresh 2020” ще срещне производителите с големите търговски вериги в страната, други български и международни търговци, преработватели и доставчици на технологии, продукти и услуги от градината до щанда.

“Berdini+Keller” вече има 60 години опит в търговията с плодове и зеленчуци – както конвенционални, така и отгледани по биологичен начин. Компанията закупува целогодишно плодове и зеленчуци от цял свят и продава продукцията в Швейцария, Германия, Полша, Австрия, Италия, Швеция, Унгария и др. Освен купувач, “Bardini+Keller” е и инвеститор в различни производства заедно с местни партньори.

InteliFresh-Николай Вълканов

“InteliFresh” дава възможност за много срещи и сделки

На “InteliFresh 2020” нови доставчици и разширяване на портфолиото си от прясна продукция ще търси и един от българските търговци – “Арон”. Компанията предоставя на производителите възможности за добра реализация на продукцията. Традиционно, деловият форум ще даде възможности за срещи и сделки с големите търговски вериги в страната.

Сред лекторите на третото издание на  “InteliFresh” са Пийт Схоутел (“Fruit Consultancy Europe”, Нидерландия), който ще очертае възможностите за намиране на пазарни ниши в Европа, Клаудио Тизели и Стефано Конти (“Salvi”, Италия) и Камил Тот (“Rijk Zwaan”, Нидерландия) ще представят новите сортове плодове и зеленчуци, които завладяват пазара, а Синди ван Райсвик (“Rabobank”, Нидерландия) ще говори за икономиката на оранжерийното производство.

Предизвикателства пред сектор плодове и зеленчуци ще очертаят Ангелос Георгиу (“Nielsen”), Габриела Баранска (“Арон”), Ивайло Пехливанов (“Дива Агро”), Христо Кумчев (“Агропродукт груп”) и Микеле Санторели (“Куминяно Фрут”). Участието в InteliFresh 2020 е само с предварителна регистрация на www.agroevents.eu. Местата са ограничени, а крайният срок за записвания е 27 януари.

 

Споделете.

Коментирайте

Close