BASF InVigor

Холандски търговци търсят български доставчици на био продукция

0

Холандската “Tradin Organic” – един от глобалните лидери в търговията с био продукция и съставки за хранително-вкусовата промишленост, търси нови български доставчици. Целта на компанията е да разшири портфолиото си с био ягоди, малини, череши, вишни и други плодове.

“Tradin Organic” ще бъде част от форума за реализация на плодове и зеленчуци “InteliFresh 2019 – От градината до щанда”, който ще се проведе на 22 февруари 2019, петък, в хотел „Санкт Петербург“ в Пловдив. Агроновините е медиен партньор на събитието.

Компанията търгува с около 70 вида замразени и сушени плодове и зеленчуци. Тя свързва производители на био земеделска продукция от над 60 страни по света с преработватели в Западна Европа, САЩ и Азия. България заема важно място в дейността на “Tradin Organic”, чиято компания майка “SunOpta Foods” е популярна в България с мощностите си преработка на био слънчоглед в Силистра.

След успешното си участие и сключени сделки през миналата година, на “InteliFresh 2019” отново идва и “MORE Bio Commerce” – дистрибутор на био продукция на пазарите в Румъния и Гърция.
“InteliFresh 2019” ще събере производители на плодове и зеленчуци, всички големи търговски вериги, други български и международни търговци, преработватели и доставчици на технологии и услуги.

Участието в “InteliFresh 2019” е само с предварителна регистрация на www.agroevents.eu Местата са ограничени, а крайният срок за записване е 20 февруари.

loading...
Споделете.

Коментирайте

Close