Вкуси България със SlowTours.bg

Trelleborg добавя серия COMFORT към гамата Brawler HPS за телескопични товарачи

0

Trelleborg Wheel Systems разшири гамата Brawler HPS (High Performance Solid) за телескопични товарачи с новата линия COMFORT, предлагаща гуми, проектирани за намаляване на вибрациите и подобряване на управлението на телескопични товарачи и компактни челни товарачи, работещи в условия на рециклиране.

Новата серия бандажни гуми увеличава максимално комфорта при шофиране, като същевременно осигурява възможно най-доброто представяне в агресивни условия. Алесио Бучи, Главен Мениджър Продуктов Маркетинг в Trelleborg Wheel Systems, казва: „Работните условия на сметища и при рециклиране са изключително взискателни към гумите, които са изложени на риск от повреда или пробив по време на работа.

Стандартните бандажни гуми осигуряват повишена безопасност и изискват нулева поддръжка, но това често е за сметка на комфорта на водача. Сега, с представянето на линията COMFORT на Trelleborg за телескопични товарачи и компактни челни товарачи, шофьорите ще изпитат по-меко возене, благодарение на увеличената амортизация и намалените вибрации.“

Отличаващи се с голямо контактно петно, гумите COMFORT на Trelleborg осигуряват по-добро сцепление в сравнение със стандартните бандажни гуми. Широкият, плосък дизайн на протектора осигурява отлична стабилност и удължен пробег, а дизайнът с дълбоки канали има три пъти по-дълъг живот от пневматичната гума.

„В Trelleborg вярваме, че комфортът на водача е от съществено значение за производителността. След като получихме много положителни отзиви от пазара на нашата 25-цолова серия HPS Soft Ride на Brawler, решихме да разширим концепцията към нашата по-малка гама 24- цолова гуми HPS за телескопични товарачи и компактни челни товарачи “, добавя Бучи.

Гумите се предлагат в следните размери: 43×15-24; 47×17-24; 13.00-24; 14.00-24.

За допълнителна информация за серията COMFORT на Trelleborg посетете:

https://www.trelleborg.com/en/wheels/products-and-solutions/waste-and-recycling-solid-tires/skid-steer-and-telehandler/brawler-hps-telehandler.

Може да откриете най-близкия до вас дилър на Trelleborg Wheels Systems тук: https://www.trelleborg.com/en/wheels/dealer-locator.

Споделете.

Коментирайте

Close