Аграрният университет набира кандидати за магистратура "Агробизнес и предприемачество"

0

Аграрният университет – Пловдив набира кандидати за магистърския курс “Агробизнес и предприемачество”, съобщи координаторът на проекта проф. д-р Нели Бенчева, зам.-ректор на учебното заведение. Програмата е съвместна инициатива на Аграрния университет и Института по аграрна икономика – София и се реализира с асоциираното съдействие на Университета Мисури, САЩ и финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България“ по проект ACHANGE.

Магистърската програма има за цел да даде възможност на завършилите да изградят професионална кариера на активни агролидери, способни ефективно да организират и управляват съвременно аграрно производство.

Програмата успешно съчетава модерното аграрно образование със солидни комплексни познания в областта на маркетинга, предприемачеството и управлението на земеделските стопанства.

Студентите в магистърския курс придобиват нови знания, които са в тясна връзка с производството и реализацията на селскостопанската продукция, с нейното окачествяване и ценообразуване. Изучаваните технологични, икономически и управленски дисциплини осигуряват солидни познания по подготовката и управлението на национални и европейски проекти, по бизнес комуникации, иновация и маркетиране на нови продукти. Обучението гарантира цялостното развитие на професионалните, деловите и личностните качества на ръководителя и лидера в агробизнеса.

Координатор на проекта:
Проф. д-р Нели Бенчева
[email protected]
Аграрен университет – Пловдив

За кандидатстване в магистърската програма:
Аграрен университет – Пловдив
Център за магистри и докторанти
032/654 278, [email protected]
www.au-plovdiv.bg

Споделете.

Коментирайте

Close