БАТА АГРО 2018 ще бъде под знака на агроиновациите

0

Агроизложението БАТА АГРО в Стара Загора и през 2018 г. ще бъде под знака на иновациите в земеделието. От 15 до 18 май на летището в Стара Загора ще се съберат най-големите и престижни компании за агротехника у нас, които ще покажат тенденциите, новите технологии и иновации в агробизнеса.

По традиция организирано от Българската асоциация на търговците на агротехника БАТА АГРО, едноименното изложение ще събере компании, предлагащи продукти за селското стопанство, земеделски производители, държавни институции, наука и образование.
Ще има множество премиери на земеделски машини, промоции и атрактивни оферти.

БАТА АГРО ще бъде посетено от земеделци, които се интересуват от новите технологии и от начините за снижаване на разходите и повишаване на производителността в производството. Очакват се гости от чужбина, представители на най-големите световни брандове земеделска техника, предприемачи и студенти, посещения на фермери от съседни държави.

Организаторите от Българската асоциация на търговците на агротехника БАТА АГРО обещават изложение с възможности за осъществяване на полезни бизнес контакти и успешни сделки.

Споделете.

Коментирайте

Close