Вкуси България със SlowTours.bg

Фермерски календари за 2015 – агрото е секси!

0

Фермерски календари за 2015 година – кампания за ранни записвания

Селското стопанство не е само работа с гумени ботуши в обора, изнурителен труд под лъчите на палещото слънце и неблагодарно робство на майката Земя. Агрото е секси – доказват го новите фермерски календари на Agronovinite.com за 2015 година.

Фермерски календар 2015

В синхрон с европейските кампании, които целят да покажат красотата и привлекателността на селскостопанската работа и да изградят позитивно отношение към селските стопани, нашите дизайнери разработиха различни видове календари, които показват по атрактивен начин ежедневната работа на българския млекопроизводител, животновъд, овощар, земеделец, тракторист, преработвател.

Fermerski kalendar 2015Човешката красота, на фона на уютния чар на фермата и полето, продават. Тази година мотото на календарите на Agronovinite.com е “Изберете българското” – уникални фотоси на седем страници от календара показват различните типове основни дейности в родното селско стопанство.

Календарите за 2015 г. са с вашето лого и фирмени контакти

По избор на клиента, върху страниците на календара могат да бъдат показани успешни български породи животни, сортове плодове и зеленчуци, машини и техника – каквото пожелаете!

На календарите за 2015 година може да стоят вашето лого и фирмени контакти – чудесен подарък и реклама пред вашите партньори, контрагенти, служители, доставчици.

Освен луксозни календари на седем страници, може да поръчате и календар на една страница с логото на Agronovinite.com и място за вашите контакти при цена от 13 лева.

За ранни записвания, свържете се с нас по електронна поща:

[email protected]

[email protected]

Fermerski kalendar 2015

Споделете.

Коментирайте

Close