Създадоха мобилно приложение за управление на гуми

0

Мобилно приложение улеснява управлението на гумите при селскостопанските машини

Не е тайна, че добре напомпаните гуми се представят по-добре на пътя. Корпорацията за гуми “Goodyear” е разработила мобилно приложение, което улеснява управлението на гумите при селскостопанските машини. Чрез приложението може да се калкулира оптималното налягане на гумите по време на път.

Приложението, наречено “Гумен мениджър”, прави изчисленията на база размерите на гумите, износването им и осовото натоварване. Потребителите могат да запазят настройката в “Любими”, така че да преизчисляват данните и без да имат достъп до интернет. Това е практично в зони без обхват, смята Скот Слоун, мениджър на земеделски продукти в “Titan International” и “Goodyear”.

Потребителите въвеждат размера на гумите, натоварването, площта на земята, теглото на машината

„Гумен мениджър” е мобилно приложение не само за земеделски производители, но и за професионални гумаджии”, казва той. „Подобаващото налягане, несъмнено, е най-добрият начин да удължиш живота и да подобриш работата на своите гуми, а използвайки “Гумен мениджър” е най-лесният начин да си сигурен, че го правиш без нуждата да носиш тефтери”.

Потребителите трябва да въведат като данни размера на гумите, индекса на натоварване и общото осово натоварване. Приложението пресмята общото тегло на машината, а потребителите избират площ на обработваемата земя, дължината на пътя, вида гуми, за да се изчисли оптималното налягане.  “Гумен мениджър” е достъпен за устройства на Android Apple.

Maria-Atanasova

Мария Атанасова

Превод от английски: Мария Атанасова
Стажант-преводач в Agronovinite.com

Споделете.

Коментирайте

Close