Kinto

Млечната ферма като печеливш бизнес представят холандци на АГРА

0

Водещи експерти с международен опит в млечното говедовъдство ще обсъждат новостите от сектора по време на изложбата АГРА 2017 в „Международен панаир Пловдив“. Семинарът е част от деловата програма на икономическия форум и е посветен на качественото управление на съвременните говедовъдни стопанства от сектор мляко. Той ще бъде открит от посланика на Кралство Нидерландия Н. Пр. Том ван Оорсхот на 23 февруари от 14 часа в пресклуба на Конгресния център в палата 9.

Основните теми, които ще бъдат застъпени, са управлението на млечните ферми в холандски стил, повишаването на качеството на грубите фуражи, иновациите в системите за хранене и възможностите за добив на по-големи количества висококачествена млечна продукция, разработени от холандските фирми.

Освен представители от водещи компании в сектор мляко, в семинара ще участват и българските експерти д-р Георги Куцаров и инж. Банко Банев. Входът за семинара е свободен за всички заинтересовани от темата за иновативното и добре планирано млечно говедовъдство.

Програмата на семинара „Млечната ферма като печеливш бизнес“ е:

14.00 Откриване – Н.Пр. Том ван Оорхот, Посланик на Кралство Нидерландия
14.05 Управление на млечната ферма в холандски стил – г-н Петер Хелфрих, мениджър „Бизнес развитие“, Agriprogress Ltd. Нидерландия.
14.20 За по-качествени груби фуражи – люцерна и Nutrifibre, д-р Георги Куцаров, Алта БГ ООД (дистрибутор на Barenburg, Нидерландия)
14.40 Ново поколение фуражораздаващи миксер-вагони –от доц. д-р. инж. Банко Банев, управител и Мартин Вълчанов, търговски мениджър на Алфа-Микс ЕООД (представители на Trioliet BV, Нидерландия)
15.00 Повече мляко и по-бързо, моля! – г-н Хойте Схап, експортен мениджър на Firma Schaap, Нидерландия
15.20 Дискусия
16.00 Коктейл

Споделете.

Коментирайте

Close