Вкуси България със SlowTours.bg

Аштън Къчър и Мила Кунис произвеждат био царевица на село

0

Мила Кунис и Аштън Къчър показаха се заеха с биоземеделие и вече отглеждат царевица край луксозното си имение, построено в стил стара плевня. Те са изграждали новия си дом в продължение на пет години, пише списание Architectural Digest.

Къчър наскоро публикува в Instagram снимка на биоцаревицата, която отглежда в градината си. „Можете да изведете момчето от Айова, но …“, обясни той. Звездата и съпругата му Мила Кунис обясниха, че дават само биологична храна на дъщеря си Уайът и сина си Димитри.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)


Голяма част от продуктите те произвеждат сами. Звездата от „Ранчото“ казва, че децата ядат „100 процента биологична храна“ и когато двойката знаменитости не могат да намерят пресни биопродукти,  купуват замразени.

Къчър и Кунис са част от нарастващата тенденция да се купува повече био. Продажбите на сертифицирани биологични храни нарастват, достигайки 50 млрд. долара през 2019 г. Те са скочили допълнително по време на пандемията, тъй като потребителите търсят по-здравословни възможности.
Мила Кунис АШтън Къчър биоземеделие
Къщата на звездната двойка е изцяло издържана в селски стил. „Искахме дом, а не просто имот“, споделя 37-годишната Мила Кунис за имението от 24 декара, който звездното семейство е нарекло KuKu Farms. Двойката, която се ожени през 2015 г. е построила всичко от нулата. „Искахме къщата да прилича на стара плевня.

Все едно е била тук от десетилетия и след това е преобразувана в модерен дом“, обяснява 43-годишният Аштън Къчър. „Да изградиш къща от нулата не е лека задача. Това е нещо, което може да раздели двама души, затова се радвам, че имахме една и съща визия за дома ни“, допълва Мила Кунис.
Аштън Къчър Мила Кунис биоземеделие
Имението се състои от основна къща, плевня за гости, басейн и павилион за барбекю. Гредите са изработени от рециклирано дърво, има стъклени плъзгащи се врати и бетонни стени, проектирани да имитират текстурата на дървото. Слънчевите панели, скрити в покрива на верандата на имота, произвеждат “значително повече” енергия, отколкото домакинството използва.

Споделете.

Коментирайте

Close