Оградни мрежи на достъпна цена предлага “АЙ ДЖИ НЕТ”

0

“АЙ ДЖИ НЕТ” е дистрибутор на пълна гама от оградни мрежи, които могат да са с най-разнообразно приложение. Дългогодишният ни опит в търговията с оградни мрежи и изградените партньорски взаимоотношение със стотици клиенти ни дават самочувствието на лидери в бранша.

В състояние сме да предложим най-изгодните оферти за различните видове оградни мрежи, като гарантираме перфектно качество и бърза и достъпна логистика. Можем компетентно и професионално да Ви консултираме при Вашия избор за типа и модела оградна мрежа, която търсите. Винаги сме насреща да Ви обясним всички предимства на нашите оградни мрежи и да Ви направим неподозирани отстъпки от цената при закупуване на определени количества.

Оградните мрежи от нашата продуктова гама са произведени от много качествени материали, гарантиращи дългия им живот и безотказното им използване. Те са направени от висок клас пластмаси, които не корозират, не ръждясват и дълго време не променят цвета си.

Могат да издържат на много висока и на много ниска температура, на вятър, дъжд и мъгла, без да загубят качествата си. Те са еластични и могат да устоят на много силен натиск, без да се скъсат. Това ги прави годни за всякаква употреба – за ограждане на специфични тип терени с различен наклон и с разнородни природоклиматични особености.

Нашите градински огради са с различна плътност на плетката и това дава отлична възможност за тяхното практично използване. Те са в състояние да осигурят до 100% затъмняване, което гарантира, че любопитните очи няма да могат да надничат във Вашия двор, вила или частен имот. Нашите огради предпазват успешно Вашите насаждения, земеделски култури или лехи с цветя от домашни и диви животни.

Могат да бъдат използвани за ограждане на земеделски терени или дворни места. Решени са в зелен цвят, който по напълно естествен начин се слива със заобикалящата растителност. Нашите градински огради могат да се използват като декоративно допълнение на градинския Ви кът, като се съчетават много успешно с растенията Ви и всякакъв вид декори. Това създава уют, красота и комфорт.

Поставянето и демонтирането на нашите градински огради става изключително лесно. Те са леки и компактни. Навиват се на ролки, като по този начин транспортирането, товаренето и разтоварването им е много леко и приятно. Те нямат остри елементи и не могат да наранят нето Вас, нито Вашите деца, нито домашните Ви любимци. Монтират се бързо, като не изискват никакви специални знания, умения или инструменти.

С оградните мрежи, които ние предлагаме, могат да се ограждат различни спортни съоръжения и детски площадки. Те гарантират, че в тях няма да влизат домашни любимци. С поставянето на оградните мрежи се слага край на безкрайното гонене на отскочилите тенис, баскетболни или футболни топки, а това ще Ви даде повече време за упражняване на любимия Ви спорт. Имаме удоволствието да Ви представим нашите огради и да гарантираме тяхното високо качество, издръжливост и добра визия, съчетани с изключително конкурентни цени.

Оградната мрежа “Expo Net” е с едра плетка. Тя може успешно да служи за направата на волиери за птици. Същевременно е в състояние да предпазва растенията Ви от пернати. През нея лесно прониква светлина и топлина, което я прави удобна за ограждане на животни и на растения. Изработена е от здрав полиетилен и се предлага в зелен цвят.

Оградната мрежа от моновлакно е предназначена за предпазване на растенията от неблагоприятни климатични условия. Има много ситна плетка, което защитава посевите от силен дъжд и градушка. Изработена е от полиетиленово влакно. Може да се използва и за различен вид декорации във Вашия двор. Тя е фина и в същото време много здрава.

Оградната мрежа „Рафия“ е с плътност над 95 %, което я прави уникална. Тя е изключително подходяща за ограда, като лесно се прикрепя за вече построена такава. Може да закрива до 100 % и на практика през нея не може да се види нищо. Тя осигурява висок процент на засенчване и може да се използва за паркинги, за защита на автомобили или различни други обекти от силно слънце, дъжд и градушка.

Предлагаме Ви  и плътна оградна мрежа, през която нищо не се вижда. Тя е изтъкана много фино и може да скрие всякакви обекти. Монтира се на здрави огради, тъй като оказва голямо съпротивление при силен вятър, който трудно преминава през нея.

Декоративната ограда тип “Тенис корт” е естетически чудесно издържана и много красива. Има разнообразно приложение. Плътността ѝ е 90 % и може да служи за ограждане на различен вид обекти. Видимостта през нея е минимална, а самата тя е много здрава, еластична и издръжлива.

Споделете.

Коментирайте

Close