Отлагат изложбите в “Международен панаир Пловдив” заради коронавируса

0

Пролетните изложби от календара на “Международен панаир Пловдив”, които трябваше да се състоят от 25 до 29 март 2020 г., ще бъдат отложени и проведени на нови дати заради настоящата епидемиологична обстановка в България.

Сред форумите, които се отлагат, са “Природа, лов, риболов”, “Цветна пролет”, Европейският форум за социално предприемачество, Италианският фестивал на красотата и прическата, киноложките състезания.

“Международен панаир Пловдив” се присъединява към усилията на лидерите в изложбената индустрия по света и на българското правителство за ограничаване на разпространението на заразата, като пренасочва своите прояви за следващ период, въпреки че бяха планирани сериозни превантивни мерки за гарантиране на безопасността на участниците”, съобщиха в специално изявление от Панаира.

Всяка година близо 300 фирми и над 30 000 посетители от страната и чужбина се включват в пролетните изложби “Природа, лов, риболов” и “Цветна пролет”, Европейския форум за социално предприемачество, Италианския фестивал на красотата и прическата, киноложките състезания, които се организират в последната седмица на месец март. Интересът на бизнеса, специалистите и масовата публика тази година е още по-голям, затова скоро ще бъдат обявени нови дати за тяхното провеждане, уверяват от Панаира.

Споделете.

Коментирайте

Close