Изложението за агротехника SIMA в Париж се отлага от ноември за февруари

0

Организаторите на световноизвестното изложение за земеделска техника SIMA, което се провежда всяка година в Париж, Франция, отново промениха датите му на провеждане, този път от ноември за февруари 2021 г. Тази година веднъж то бе отложено и не се проведе в планираните дни през февруари заради пандемията от коронавирус.

Сега обаче SIMA отново е отложено, този път по искане на голям брой изложители и организации от индустрията на селскостопанска техника, чиято производствена и дистрибуторска дейност бяха силно засегнати от пандемията от COVID-19. Организаторите на SIMA решиха да проведат следващото издание на изложението от 21 до 25 февруари 2021 г.Тогава SIMA ще даде възможност на сектора да се прегрупира и събере всички свои членове, така че да поднови икономическата активност на индустрията.

Във фокуса на новото издание ще са технологиите, като те ще бъдат оформени в специален хъб “SIMA TECH”, включващ изложбена зона със софтуер за поддръжка, устройства за измерване и събиране на данни, телематика, дронове за ферми, електронни метеорологични станции и всичко свързано с бордовата електроника. Програма от дискусии, семинари и делови срещи ще засегне четири основни теми, пред които стоят фермерите днес:

  • Намаляване на продуктите за растителна защита: здравето на растенията и хората;
  • Въглеродният отпечатък на растенията и животновъдството;
  • По-удобни условия на труд, опростяване на задачите и безопасност на работното място;
  • Оценка и контрол на икономическите и екологичните резултати.

Споделете.

Коментирайте

Close